We zijn klein. We hebben passie. We boeken snel resultaat.

CFO Partners is een klein adviesbureau dat zich uitsluitend richt op de CFO en zijn office. Wij ondersteunen hem (of haar, natuurlijk) bij het verbeteren van de effectiviteit van Finance en daarmee het creëren van een meer rendementsgerichte organisatie.

We boeken snel resultaat. CFO Partners is er voor CFO’s die net als wij geloven in een financiële functie die waarde creëert.  Wij ondersteunen CFO’s die verandering aandurven en hun nek uitsteken om de financiële functie te verbeteren. Resultaat staat voorop: de CFO heeft na de samenwerking met CFO Partners een effectievere organisatie. Plezier komt direct daarna. De CFO die met rendementsverbetering, kwaliteitsbewaking, risicobeheersing en mensen bezig is, heeft een interessante functie waar veel lol aan te beleven valt.

We hebben passie. Onze persoonlijkheden vertegenwoordigen onze werkwijze. We zijn gek op de inhoud. We maken lol. En we werken graag met mensen. Niet voor niets is onze slogan: Finance is all about People. De effectiviteit van de financiële functie gaat al lang niet meer over de techniek of het proces. Het gaat over mensen: samenwerken, impact hebben, resultaatgericht zijn, etc. Dat is de reden dat wij willen dat jouw mensen in onze projecten participeren. Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie in onze werkwijze tussen inhoud en mens de basis is voor ons succes.

We zijn klein. Dat betekent dat we focus hebben. We hebben drie proposities en daarin zijn we beter dan anderen. Continu verbeteren we door onderzoek te doen en top opleidingen te volgen. De projecten doen wij zelf. Simpelweg omdat wij een kick krijgen van het realiseren van praktijkresultaten. Dat is verslavend en daarom zijn én blijven we klein. Wel zo prettig ook voor onze klanten: vanaf het moment van kennismaking tot aan oplevering van de resultaten: wij doen het. 

Klik op onderstaande foto's om ons persoonlijk te leren kennen.