Business controller opleiding

Er wordt van controllers al jaren veel gevraagd. Ze moeten niet alleen financieel inhoudelijk zijn maar ook adviseur en coach van het niet financiële management. Ze moeten niet alleen het verhaal achter de cijfers vertellen, maar ook meedenken over de strategie en de toekomstige bedrijfsprestaties die nodig zijn om die strategie te realiseren. De nieuwe rol van de controller verschuift dus steeds meer naar business partner.

Wij hebben we een training ontwikkeld om controllers te helpen bij hun ontwikkeling naar business partner. Is uw rol ook aan het verschuiven naar business partner? Of heeft u de ambitie om zich het komende jaar te richten op deze rol? Dan is deze opleiding precies wat u nodig heeft. 

Wat doen we in de training?
Deze opleiding versterkt uw kennis en vaardigheden om als controller een echte business partner te worden. Op een compacte en interactieve manier leert u wat nodig is om business parter te worden. Niet alleen wat u daar zelf voor moet doen, maar ook hoe de organisatie van de financiële functie u daarbij moet helpen.
U leert:

  • Hoe de planning en uitvoering van de strategie te ondersteunen.
  • Hoe u uw eigen softskills kunt beoordelen en verbeteren.
  • Hoe u verrassende analyses kunt maken.
  • En, last but not least, hoe u ICT voor u kunt laten werken om dit mogelijk te maken.

Aan de rechterkant van deze webpagina kunt u de brochure downloaden. Klik hier voor meer informatie of om u direct in te schrijven. Deze opleiding geven wij ook incompany, neem daarvoor direct contact met ons op.